Hola, que tal

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Aixo es una prova que tal que cual, espero sortir-me’n perquè si no puta merda, saps? Que s’apuntin 20 persones als tallers i que tot comenci a funcionar com vull que funcioni d’una puta vegada. Que funcionin els tallers a Alterarte, que em facin una oferta pel pis aquest Mes i em pugui mudar a l’Havana a Mataró i viure sol. I que tingui la paciència i la quietut necessàries per dibuixar les meves històries i per pintar coses abstractes i entrar dins els circuit de l’art. I que pugui fer diners i vestir-me bé, com un home interessant. I que tingui una vida d’alló més interessant i deixi de somiar-la. I que atraigui a les dones com mai les he atret. I ara, mentre escric això, m’agafa gana i potser paro un moment i em prenc un got de llet amb galetes perquè m’agafa gana.

Aquí hi ha un punt i a part. No vull ser una persona excèntrica, saps? ja en tinc prou de ser raro. Ara vull ser diferent, en el bon sentit. En el sentit en que sóc diferent perquè tinc moral i pensament propi i perquè sóc fort i actuo en consequencia amb el que sento, sense deixar-me portar per opinions o pensaments o fluxos o forces externes. Sóc jo i el meu centre. Sóc el meu centre. T’agrada escoltar això? Et semblo un home fet a sí mateix? T’agradaria acostar-te més a mi? Això desitjo, doncs vull ser aquest home per acostar-me a la dona feta a sí mateixa. Sóc una persona lliure i forta en busca d’una persona lliure i forta.

Últim paràgraf abans de marxar. Coses que he de fer avui, vull comprar un compàs, aquesta tarda aniré a Mataró a penjar els 4 cartells que no vaig poder penjar el Dilluns, després passaré per l’Abacus i compraré un compàs i tornaré a casa i endreçaré una mica l’estudi i em posaré a crear un nou dibuix. Vull seguir investigant, potser podria provar de fer servir boligrafs BIC i fer les meves olles amb ells. No estaria malament que m’acostumés a investigar amb els materials.

Tinc ganes de tenir ganes de ser un artista, de ser un pintor que ho dona tot per la pintura. Pot ser que estigui despertant en mi aquesta urgència? Així ho desitjo.