Qui es en Marc Trujillo?

Il·lustrador, pintor, educador, muralista, poeta, músic, viatger, caminant. He estat i sóc moltes coses, amb prou feines aconsegueixo definir-me. La meva passió es la expresió, tingui la forma que tingui, el fons es el mateix. He experimentat amb el cinema, la fotografia, la escriptura, el ball, el teatre… Decideixo abraçar-ho tot.

 

Aquesta necessitat per expresar-me m’ha dut a conèixer el món, tant per fora com per dins i m’ha ensenyat que es igual el que es faci si es fa amb amor. Per això em costa tant dir qui sóc.
En canvi, puc dir què faig. Almenys, per ara.

 

Faig llibres il·lustrats. Els penso, els pareixo i els faig crèixer. En gaudeixo el procés, que es lent, i faig i refaig fins que considero que està acabat. De fet, de vegades es el llibre qui em diu quan ens hem d’aturar.

 

Pinto parets. Dibuixo personatges curiosos sobre paisatges d’altres dimensions que parlen si un els escolta una estona. M’agraden els colors vius i adaptar el disseny si el procés em demana una altra cosa. Construeixo vinyetes d’abstracció còmica sobre els murs.

 

Educo. La meva experiència en el món de la educació lliure i no formal m’ha portat a crear tallers on, juntament amb els joves i els educadors que hi estiguin implicats, treballem diferents temàtiques educatives mentre ens divertim creant un mural, un llibre, o qualsevol cosa que ens demani el context, per a la comunitat en la que treballem.

 

A part, també faig gargots sobre tela per distreure’m, m’uneixo a les jams de música amb els meus instruments de percussió o escric coses sense massa sentit quan em troba la solitud i en sento la necessitat. També sóc molt aficionat a l’snowboard.

 

Sóc una persona treballadora i alegre, i desitjo treballar amb tú i ser feliç.